De Laat Teammanagement is gespecialiseerd in het verzorgen van teamuitjes in allerlei soorten en maten. Bedrijven met hun personeel, maar ook sportteams en andere groepen kunnen bij ons terecht voor een bijzondere dag. Gezelligheid staat voorop, maar ook wordt er gewerkt aan de teambuilding. Tijdens een teamuitje van De Laat Teammanagement leren de teamgenoten elkaar pas echt goed kennen.

Teamuitjes programma’s
We hebben een ruim aanbod van teamuitjes. Diverse programma’s zijn mogelijk. Speel het spannende Crime Scene spel of  het Saboteur spel. Vind de weg tijdens een GPS tocht/dropping, durven jullie de uitdaging aan? Wilt u een sportieve activiteit, kom met het team een potje Golf spelen of beleef veel plezier tijdens het Bubbelvoetbal. Willen jullie graag een complete dag naar Giethoorn of varen op de Weerribben, wij verzorgen het tot in de details. Plezier en gezelligheid staat bij ons op de eerste plaats.

Maatwerk
Heeft u specifieke wensen, dan bent u bij ons op het juiste adres. Wij verzorgen volledig op maat gemaakte programma’s. Het programma voor het teamuitje of bedrijfsuitje stellen we samen uit verschillende onderdelen. En heeft u al in locatie in gedachten, geef het bij ons aan en wij regelen het.

We organiseren bijvoorbeeld een zeskamp, solex rijden of wilt u graag een keer in dafjes rijden, De Laat Teammanagement verzorgt het allemaal.

Meer informatie teamuitjes programma’s; 

teamuitjes     de laat teammanagement     GPS dropping

Crime Scene                                           De Saboteur                                      GPS - Tochten

     teamuitje giethoorn      City Escape spel

Informatie opvragen                                               Informatie opvragen
Maatwerk programma               Dag Giethoorn/Weerribben         City Escape