Teambuilding Ameland
Doorbreek op Ameland de dagelijkse sleur tijdens ons verrassende, uitdagende en ontspannende Teamevent+. Teamevent+ ook wel teambuilding Ameland genoemd, is een trainingsprogramma dat gericht is op teambuilding, maar ook op de persoonlijke ontwikkeling van de medewerker. De uiteenlopende praktijkopdrachten zijn dan ook gericht op zowel de groei van het team als het individu.

Programma op maat
Al op de veerboot vanuit het Friese Holwerd krijgen de medewerkers het gevoel dat ze er echt een dagje tussenuit zijn. Wat volgt is een volledig op maat samengestelde dag met opdrachten waarbij de deelnemers op elkaar zijn aangewezen en uit hun ‘comfort zone’ worden gelokt. Het programma kan uiteenlopen van gesprekken op het strand tot het bouwen van zandkastelen en andere out-of-the-box-situaties.

Competenties 
Door middel van deze opdrachten leren de deelnemers nog onontdekte talenten en competenties kennen, erkennen en herkennen. Bij zichzelf én bij collega’s. Die kennis kan nuttig zijn in de dagelijkse praktijk op de werkvloer, maar verbetert ook de sfeer binnen een team. Doelen van de verschillende spellen zijn elkaar leren kennen, samenwerken, weerstand overwinnen en communiceren. Zodoende draagt De Laat Teammanagement er aan bij dat elke werknemer het maximale uit zichzelf en zijn of haar collega haalt.

Ontspanning
Tijdens dit bijzondere teamuitje Ameland wordt er echter niet alleen maar hard gewerkt. Binnen het programma is voldoende ruimte en tijd om te genieten van de prachtige omgeving. Ameland biedt voor iedereen mogelijkheden om te ontspannen. Vanzelfsprekend bestaat de mogelijkheid om het programma naar uw eigen wensen aan te passen.

Overnachting
Wilt u een tweedaagse teamuitje Ameland met een overnachting op het Waddeneiland? Wij regelen het.

Meerdere locatie mogelijkheden 
Wilt u liever niet met de boot naar een waddeneiland, kies dan voor een teamevent locatie op het vaste land. Bij ons is alles mogelijk.

Het Teamevent+ is kortom een programma voor het hele team dat nèt even anders is.

teambuilding Ameland