GPS tochtMet een GPS tocht gaat een team samen de uitdaging aan om de juiste weg te volgen. Het draait allemaal om teambuilding, duidelijk communiceren en een beetje creativiteit. Door samenwerking wordt het een succesvolle tocht.

Hoe werkt het? 
Een GPS is een apparaat dat waar ter wereld u ook bent, uw exacte locatie aangeeft. Met behulp van een GPS ontvanger gaat een team op pad waarbij het team door middel van de GPS diverse punten moet zien te vinden. Tijdens de GPS tocht bij De Laat Teammanagement moet het team uitdagende opdrachten uitvoeren. De opdrachten zijn gekoppeld aan de GPS punten.

Dropping
Deze game kan ook als dropping gedaan worden. Samen met het team zetten we u ergens af om samen te proberen de weg GPS tocht De Laat Teammanagement
terug te vinden in het donker van de nacht. De tijdsduur en moeilijkheidsgraad bepalen we in overleg met de opdrachtgever.

Garmin GPS systeem huren
Wilt uzelf een GPS tocht uitzetten voor een familie weekend of bedrijfsuitje? Dat kan! Bij ons huurt u een Garmin GPS systeem voor een dag, weekend of week! Neem contact met ons op voor meer informatie.